Hälsoundersökning via blodprov

Förstå din hälsa
En hälsokontroll ger dig en överblick över din hälsostatus just nu och vad du kan göra för att förbättra den. Detta ger dig möjligheten att ta kontroll över din hälsa idag, och över tid.

Analysera på djupet
Med våra hälsokontroller kan du gå in på djupet för att förstå vad varje testmarkör innebär och hur ditt värde kan påverka dig och din hälsa.

Följ din hälsoutveckling
Om du väljer att regelbundet testa din hälsa kommer du tidigt kunna identifiera riskfaktorer och på så sätt göra de livsstilsförändringar som krävs i tid. Allt för att minimera risken för framtida livsstilssjukdomar.

Mer än bara ett blodprov

Se hur din kropp mår på riktigt. Ett nytt sätt att hålla koll på din hälsa.

 

Reseintyg Covid-19

Känner du dig nyfiken på din hälsa och vill veta mer om till exempel din allmänna hälsa, hormoner, allergier eller andra specifika områden av din kropp? Din Hälsa i samarbete med Werlabs erbjuder ett brett utbud av hälsokontroller som kan hjälpa dig att få en tydlig bild av din hälsa. Testerna ger dig information om vad som är viktigt att tänka på för att må bra och hålla koll på din hälsa.

Hitta hit

Din Hälsa i Västerås
Klockartorpsvägen 21
723 44 Västerås

 021-440 20 60
info@dinhalsavasteras.se

Hälsoundersökning

Högt blodtryck är vanligt bland svenskar och obehandlat högt blodtrycka kan ge allvarliga följdsjukdomar så som hjärt- och kärlsjukdomar. Hos oss kan du kolla ditt blodtryck.