Vaccinationsbussen

Drop-in-vaccination

På vår vaccinationsbuss kan du som är i behov av vaccin enkelt och smidigt vaccinera dig utan att behöva förboka din tid. Vår mobila mottagning stannar på utvalda platser runt om i Västmanland och hit är du alltid välkommen på drop in. Vi utför vaccinationer mot bland annat TBE, bältros, vattkoppor och stelkramp.

Lång erfarenhet av vaccinationer

Ombord på vår buss arbetar utbildad personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom vaccination. Vi är medvetna om att många upplever vaccinationer som jobbiga, och försöker därför göra allt vi kan för att anpassa oss till dina behov och hjälpa dig på bästa sätt.

Ingen tidsbokning krävs

Ibland kan det vara svårt att hitta en tid som passar. Vissa skjuter upp eller avstår från vaccin just för att de upplever det krångligt att boka in ett besök i förväg. På vår vaccinationsbuss finns däremot inget krav på tidsbokning utan du kommer när det passar dig.

 

Så går besöket på vaccinationsbussen till

  • Det är viktigt att du som besöker oss är frisk och fri från symtom. Om du är eller varit sjuk ber vi dig vänta med att besöka oss tills dess att du är helt symtomfri
  • På vår vaccinationsbuss krävs ingen tidsbokning. Istället får du en nummerlapp och blir uppropad efter turordning
  • Innan du får ditt vaccin vill vi att du fyller i en hälsodeklaration. Hälsodeklarationen kan du antingen fylla i via nätet i förväg, alternativt på plats
Reseintyg Covid-19

Här stannar vi

Coop Stenby  lördag 11-14

Erikslund shoppingcenter tisdagar 14-17 o söndag 11-14

Ica Kvantum Gryta tisdagar 11-13 o onsdagar 16-18

Ica Maxi Erikslund fredag 11-13

Ica Nära Skinnskatteberg 15/7 kl 16-17

Ica Nära Virsbo